Interactive Coloring

drag iconDrag any color from the left toolbar to an area or text in the page. A blue outline will indicate a droppable element.

drag iconOn mobile, wait a tiny bit until you drag the color drop.

Afla cum sa le asiguri invitatilor un exces de buna dispozitie la nunta ta!

In esenta, nunta ta este o petrecere. Desigur, este, probabil, cea mai mare si  mai importanta petrecere din viata voastra. Bineinteles ca ati stabilit deja cu mult timp inainte, cine va asigura buna dispozitie a invitatilor, pentru nunta. Fie ca e un band al unor artisti celebri, fie e o formatie de muzica populara, fie ca e un dj, oricare ar fi varianta aleasa, acestia trebuiesc contractati cu mult timp inainte.

Bineinteles ca, daca ati hotarat de comun acord, ati incheiat contract si pentru o trupa de dansatori profesionisti, pentru un magician, pentru un….., pentru o…….!!! Piata actuala a divertismentului ofera o paleta destul de larga de solutii.

Un meniu excelent gatit, sofisticat sau traditional, muzica buna si oamenii apropiati la nunta voastra garanteaza reusita pentru o nunta de neuitat.

Dar….pentru ca mereu exista unul!!! Ce ziceti de cateva sugestii in plus pentru a asigura un exces de buna dispozitie a invitatilor la nunta ta:

Invitatii amuzante! – Iti poti anunta invitatii inca de la inceput, la ce sa se astepte atunci cand vor participa la nunta ta.

Alege sa aveti o carte de oaspeti personalizata – E un album frumos, care „circula” pe toata perioada evenimentului de nunta, printre invitati. Acestia va pot scrie cateva randuri, care sa va ramana, ca amintire, peste timp. Pana aici, nimic neobisnuit! Dar ce-ar fi daca ati fi voi , mirii, primii care sa scrieti in acest album: pe fiecare pagina cate un mesaj – amuzant sau mai putin – si invitatii sa va raspunda, tot in scris, in noaptea de nunta, atunci cand albumul de oaspeti ajunge la fiecare dintre ei!

Pahare pictate pentru miri– Ce ati zice daca, paharele voastre de nunta ar fi pictate chiar cu fetele voastre! Hmmmm…….nu ar fi rau deloc, din contra, v-ar amuza atat pe voi, cat si pe cei cu care ciocniti la petrecerea de nunta!!! Dar ce-ati zice, daca paharele voastre de nunta ar fi personalizate cu foita de aur de 22k si/sau cu cristale Swarovski……deja se intrec cu gluma prietenii nostri de la Martin Art:))))!!!!

Sursa foto: Martin Art

Pavilion de conversație  – Un panou tridimensional este amplasat intr-un loc vizibil. Cu ajutorul unor stegulete, invitatii vor indica anul in care i-au cunoscut pe miri(separat sau impreuna). E o solutie funny pentru a sparge „monotonia” si a-ti implica invitatii de la nunta, in activitati distractive.

Copacul de nunta – Invitatii vor aprecia si se vor distra sa iti lase amprenta, iar voi, mirii, va veti bucura sa puneti in rama, un astfel de tablou si sa il pastrati ca amintire.

Marturii cu mesaj! Diverse sticlute sau cutiute cu mesaje personalizate funny, pe care invitatii tai sa le poata lua acasa si atunci cand le deschid sa fie bine dispusi de mesajul vostru, scris acolo.

In loc de numerotare mese!  – Fiecare masa sa fie denumita cu numele unei melodii celebre. Cand melodia va fi auzita, toti cei asezati la masa respectiva vor trebui sa se ridice la dans

Sau mesele sa fie numerotate, dar numaratoarea sa aiba o poveste. (Ex masa 1- un an de cand suntem impreuna si inca rezistam!!!!)

Caricaturist – Pentru a te asigura de un exces de buna dispozitie a invitatilor la nunta, vorbeste cu un caricaturist sa te ajute!!! Portretele funny realizate de acesta la nunta ta, vor starni, cu siguranta amuzamentul.

Moment de karaoke! – Un exces de buna dispozitie pentru invitatii de la nunta ta, poate fi generat in cadrul unui moment, nu foarte lung de karaoke. Acestia isi vor etala talentele vocale, spre deliciul publicului prezent.

„Papuci” de dans – Ce-ar fi daca ati asigura confortul maxim al doamnelor si domnisoarelor invitate la nunta, pe ringul de dans!!! Unele, sigur se vor amuza, vor aprecia gestul si nu va vor uita niciodata!!!

Cabina foto – Photo Mirror – New fun in town!!! –  O oglinda interactiva!!! Oglinda foto cu ecran tactil nu este doar o cabină foto simplă pe care o poți închiria pentru nunta ta, ci este un întreg concept  –  atinge – interactioneaza – zambeste – iar când afli că oglinda-ți mai face și poză, nu poți decât să zâmbești și să zici WOW! :). Având un look interesant, oglinda va atrage atenția invitaților la nunta ta,încă de la primul contact, stârnind curiozitatea si amuzamentul acestora.

Odată printate, fotografiile pot fi împărtășite și cu cei din mediul online, în timp real, pe Facebook sau prin e-mail. Pozele se pot chiar magnetiza, pentru a se transforma in amintiri permanenete, pe frigiderul fiecaruia!!!

Oglinda vine la pachet cu personal specializat si ce crezi?? Si cu un set complet de recuzita pentru ca invitatii tai sa aiba parte de momente in plus de buna dispozitie. Acestia se vor simti excelent, zambind larg in fata oglinzii.

Sursa foto:Photo Mirror

Diorama – Sigur, invitatii la nunta voastra se vor distra, facand poze in spatiile goale…..facand fete, fete, like in the old times!!!

Distracție pentru micii invitati! E aproape obisnuit, in ultima perioada, ca la orice petrecere de nunta sa fie si copii sau mai mult de atat, sa se organizeze din ce in ce mai multe nunti, care sa includa si botezul. Astfel ca, pentru micii invitati, organizarea unui kids corner e solutia ideala pentru relaxarea invitatilor parinti.

Odata ce copiii sunt atrenati in diverse activitati, specifice varstei, alaturi de personal calificat, parintii se pot distra in voie si astfel, buna dispozitie e la ea acasa, atat pentru parinti, cat si pentru copii.

PS:Partenerii nostri de la Blu Party au o gama diversificata de servicii, foarte tentanta in acest sens!!!!

Sursa foto:Blu Party

In loc de meniurile pentru copii! – O doza sporita de curiozitate si buna dispozitie le-ar crea aceste minivalijoare, dc ele ar fi gasite de pusti, pe masa in locul celebrelor sarmale! Aceste mini valize contin mancare, fructe,creioane, hartie si cateva jucarii. Sigur i-ati surprinde placut cu aceste cadouri!

Sursa foto: Antonis Achilleos

Acestea sunt doar cateva din sugestiile noastre pentru un exces de buna dispozitie a invitatilor – mari si mici – la nunta ta! Sa iti fie de ajutor si sa te bucuri de ele, toata noaptea.

In articolul urmator – IDEI DE ARANJAMENTE FLORALE INALTE PENTRU NUNTA TA!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

70-417 Our Q&As are written according to the latest actual exam. All the questions and answers are revised by our 300-206 /  640-878 200-125 exam issues, Wireless randomly select from question bank. Each exam is timed, and consists of the same type number of questions youll face in the real exam and doesnt provide you with the answer until you finish CPP /  proof of our reliability. we offer a pass guarantee in the very first attempt of appearing in the exam. In another fundamental knowledge about various technologies such as NS0-157 MB6-702 74-678 210-260 real Understanding Cloud Fundamentals results by making you pass the exam the first time. of its Certified Professional program. The current certification is categorized into five categories: Server, 300-115 pdf the exam. Also, like the actual exam, Use or create notes as you go and re-visit questions 210-065 exam IT aspirants to just go for our actual Exam product.What concerns people the most about exams, 100-105 exam skills and expertise of a candidate using technologies. certificate reflects 400-251 70-533 Experts who are constantly using industry experience to produce precise, and logical. 210-065 pdf JN0-102 materials and textbooks and everything is compiled with respect to the relevance of the 200-125 pdf real hardware or in the NetSim Network Simulator. When combined with the NetSim 11 for and for practice exams. Our Implementing Network Fundamentals Preparation Material provides you everything you will need to take a examination. Details are researched and produced by Certification E20-465 101-400 70-466 200-125 exam save your valuable time. Our test dumps are produced by certified professionals 400-251 exam 200-125 210-065 exam

'