Interactive Coloring

drag iconDrag any color from the left toolbar to an area or text in the page. A blue outline will indicate a droppable element.

drag iconOn mobile, wait a tiny bit until you drag the color drop.

O NUNTA – O AMINTIRE MEMORABILA!

 

Am fost alaturi de Delia si Liviu in ziua nuntii lor – un eveniment important, o nunta cu armonie si masura in toate, dar in acelasi timp speciala!

Ne-am cunoscut in cadrul unui targ de nunti si ne-am “legat” intr-o relatie de incredere si respect reciproc! Ei au avut incredere in solutiile noastre si respect pentru munca si efortul depus. Noi am avut incredere ca ei vor fi fericiti cu alegerile noastre si i-am “tratat” cu respect si seriozitate.

Ce ne-a atras atentia, in mod deosebit?! Au ales din varietatea de optiuni puse la dispozitie, solutii nu tocmai comune, si-au dorit sa fie diferiti, sa aiba unicitatea lor…..si le-a iesit!!!!

Am conceput pentru Delia un  altfel de buchet de mireasa. S-a potrivit cu tinutele de mireasa, pentru ca a purtat doua rochii de mireasa pe parcursul zilei.

Pentru nasa am optat pentru un buchet care sa se asorteze tinutei de zi.

La cununia religioasa, am asortat buchetul Deliei cu lumanarile de cununie. Am folosit aceleasi flori si oarecum, acelasi tip de design nonconformist.

Intr-o zi torida de vara, am ales sa folosim pentru intrare un décor potrivit, astfel incat acesta sa ramana intact si “nevatamat” de razele soarelui.

Ne-am gandit si la un décor pentru mesele de cocktail – un design simplu, dar in acelasi timp elegant, rezistent si care sa nu ocupe foarte mult loc pe aceste tipuri de mese inguste.

Locatia spectaculoasa, Le Chateau “a impus” cumva alegerea cu grija a aranjamentelor florale pentru interior. Ce-ar fi fost mai potrivit pentru castelul din inima Bucurestiului, decat sfesnicele cu flori si lumanari?! Am folosit flori albe –  au ceva unic si special si sunt tot timpul in trend.

Pentru un aspect “wow”, am integrat intre aranjamentele florale de pe mese, cateva muuult mai mari, supradimensionate. In general, folosirea a doua tipuri de aranjamente florale pentru mese creeaza un efect spectaculos in locatie si “rupe”  monotonia repetitiva a unui singur model de aranjament.

Masa de prezidiu nu am “incarcat-o” foarte mult! E important ca mirii si nasii sa se vada atunci cand stau pe scaune!

Nunta la castel a fost un spectacol si “tonul” l-au dat insasi Delia si Liviu!

Ne bucuram sa fi facut parte din prima fila a povestii lor de viata in doi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *