Interactive Coloring

drag iconDrag any color from the left toolbar to an area or text in the page. A blue outline will indicate a droppable element.

drag iconOn mobile, wait a tiny bit until you drag the color drop.

Idei de aranjamente florale pentru nunta ta!–Aranjamente florale inalte nunta

Sunt expuse aranjamente florale nunta inalte, pentru locatiile, a caror „arhitectura”, impun prezenta acestora.

Fie ca esti o mireasa, ce isi doreste un design clasic, fie ca esti boema sau atrasa de conceptul vintage, fie ca stilul locatiei de nunta iti impune un aranjament luxury, fie ca esti adepta stilului rustic sau iti doresti o nunta cu tematica, fie ca faci parte din categoria mireselor altfel, ce isi doresc design unicat, fie ca nu te intereseaza acest aspect ci mai degraba ce optiuni ai pentru un buget redus, te poti inspira cu succes pentru nunta ta, de anul acesta!

Iata cateva indicii pentru a te ajuta sa decizi pentru aranjamente florale nunta, care se potrivesc cel mai bine cu stilul tau, cu locatia aleasa si nu in ultimul rand cu bugetul alocat:

1.Aranjamente florale nunta – clasic – Aceste modele de aranjamente florale nunta sunt pretabile aproape, oricarui tip de locatie, realizabile in diverse culori, potrivite pentru o nunta in stil clasic si pentru un buget adecvat 2.Aranjamente florale nunta –  clasic, cu un aspect chic, dat de forma acestora. E o alegere potrivita, daca esti o mireasa traditionala, care isi doreste totusi, sa fie un pic diferita si nu vrea sa aleaga neaparat, aranjamente florale nunta rotunde !

3.Aranjamente florale nunta vintage cu accente romantice – Culorile sunt calde, pastelate, iubite, in general, de majoritatea mireselor, care-si doresc un aer romantic, boem. Orice locatie, fie ea si un restaurant de nunti intr-un hotel, se lumineaza, se „imblanzeste” cu aceste aranjamente florale nunta. 

4.Aranjamente florale nunta tematica  „all white and green” –  Ce poate fi mai clasic, simplu, dar in acelasi timp elegant, decat aceste tipuri de aranjamente florale nunta, unde doar verdele perturba, intr-un mod pozitiv, delicatetea si frumusetea florilor albe! Combinatia cu auriu sporeste rafinamentul! 

5.Aranjamente florale nunta sfesnice – Devenite clasice aproape, aceste tipuri pentru aranjamente florale nunta se vor regasi permanent printre preferintele mireselor! E o solutie cu care nu dai gres, atunci cand iti doresti ca nunta ta sa nu treaca neobservata.

 6.Aranjamente florale nunta „extra large” – impresioneaza prin marime si bogatie. Daca vrei sa mergi mai mult spre clasic, poti opta pentru alb pentru aceste aranjamente florale nunta, dc vrei sa rupi monotonia, poti combina cu una sau mai multe culori.

7.Aranjamente florale nunta luxury – Aspectul pretios e pe masura florilor folosite , o potrivire perfecta de orhidee si delphinium alb. Vazele de sticla inalte si pretioase pun in valoare aceste aranjamente florale nunta.

8.Aranjamente florale nunta – Eleganta acestor tipuri de aranjamente florale nunta e conferita de florile folosite si marimea lor.

 

9.Aranjamente florale nunta –  culori tari – O solutie perfecta si eleganta pentru miresele „diferite”. Un aer rafinat, pretabil locatiilor mici, intime, cu o arhitectura graitoare, din acest punct de vedere. Vazele inalte joaca un rol principal, iar florile trebuie alese cu grija, ca si forma si structura.

 10.Aranjamente florale nunta tematica – Forma pentru aceste tipuri de aranjamente florale nunta este una putin atipica. Pe ansamblu, acestea arata pe masa, ca si cum ar fi veioze stilizate. Luminate corespunzator, pot face „deliciul” invitatilor tai. Aceste modele de aranjamente florale nunta sunt o creatie proprie An-Ca Events

 11.Aranjamente florale nunta tematica –  garden wedding – Pretabil pentru o nunta la cort, pe ponton, in apropierea padurii sau chiar in mjlocul naturii. Aceste modele de aranjamente florale nunta sunt o creatie proprie An-Ca Events si sunt o varianta din ce in ce mai solicitata de mirese!

12.Aranjamente florale nunta tematica – Umbrele cu orhidee „cazatoare”  – Asocierea nuntii cu elemente din natura, reinterpretate intr-o maniera eleganta e o optiune „wow”, atat pentru miri cat si pentru invitatii lor. Aceste modele de aranjamente florale nunta sunt o creatie proprie, An-Ca Events.

13.Aranjamente florale nunta tematica „Putina stralucire nu strica niciodata!” –  Tipuri de aranjamente florale nunta, realizate din materiale speciale, ce dau o stralucire in plus, in contact cu lumina. Aceste modele de aranjamente florale nunta sunt o creatie proprie An-Ca Events

 14.Aranjamente florale nunta de inchiriat – Confectionate integral din plante uscate naturale si accesorizate potrivit, pot fi solutia cea mai buna atat pentru mese rotunde cat si pentru mese lungi. Aceste modele de aranjamente florale nunta sunt o creatie proprie An-Ca Events. E o alternativa de succes pentru aranjamente florale nunta din hartie.

 15.Aranjamente florale nunta tematica de primavara – Fie ca sunt aranjamente rotunde, fie ca sunt aranjamente florale nunta cu alte forme, florile de primavara impresioneaza prin parfumul lor. In functie de suportul ales, pot fi alese cu succes atat pentru o nunta romantica, boema, cat si pentru o nunta, unde eticheta si rafinamentul trebuie sa fie la cote maxime.

 

16.Aranjamente florale nunta tematica de toamna – Culorile toamnei sunt sursa de inspiratie in alegerea florilor. Nuantele de galben aramiu pana la burgundi inchis sunt alegerile de luat in considerare pentru acest sezon. Accesorizate cu elemente aurii, aceste tipuri pot ridica nivelul de eleganta pentru aranjamente florale nunta.

17.Aranjamente florale nunta tematica de iarna – Indiferent de modelul ales, insertia catorva globuri si a florilor de bumbac, nemaivorbind de conuri si brad, pot face din aranjamente florale nunta, amintiri de neuitat. Aceste modele de aranjamente florale nunta sunt o creatie proprie An-Ca Events.

 

 

Acestea sunt cateva idei de aranjamente florale pentru nunta ta! Sa alegi inspirat ce ti se potriveste!Sa te asiguri ca vei fi ascultata si ca dorintele tale vor fi respectate intocmai! Sa ai o nunta care sa iti reflecte personalitatea!

 

 

One thought on “Idei de aranjamente florale pentru nunta ta!–Aranjamente florale inalte nunta”

  1. Eu pentru buchetul de mireasa am ales flori precum silius, lavanda, trandafir si alte cateva foarte frumoase. Mi l-au facut cei la care am facut si nunta, Club Art din Felix, Oradea. Totul a iesit perfect iar buchetul a aratat super bine, doar ca a fost putin cam greu 🙂 Cine vrea sa-si faca nunta cu posibilitatea de a fi all-inclusive si e de prin Oradea sa intre la ei pe site deoarece sunt super profesionisti. Aici e link-ul pentru cei interesati http://clubart.ro/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *