Interactive Coloring

drag iconDrag any color from the left toolbar to an area or text in the page. A blue outline will indicate a droppable element.

drag iconOn mobile, wait a tiny bit until you drag the color drop.

Nunțile se întorc! Episodul 2

Cum vor arăta nunțile în 2021?!

Sunt multe restricții în vigoare și vor fi păstrate sau relaxate pe parcursul anului 2021, în funcție de evoluția pandemiei.

În acest context,  așteptăm să vedem continuarea unei tendințe care a început în 2020, la puținele nunți pe care le-am planificat și organizat.

Ne referim la “descompunerea întregului”! Ce înseamnă aceasta?! Înseamnă că luăm în considerare elementele clasice pentru organizarea unei nunți, pe care le cunoșteam anterior, le actualizăm și le prioritizam în funcție de noua normalitate.

Descompunem astfel un întreg, ușor de anticipat în trecut și “construim” o “nuntă nouă”, în funcție de factorii interni și externi, după care ne ghidăm astăzi.

E posibil ca în cursul acestui an să apară și metodologie după care s-ar putea organiza nunta, care să includă informații despre numărul de persoane, despre un așa zis “circuit”, pentru bisericǎ, pentru locație, împreună cu reguli de așezare și servire la masă a invitaților, informații privind dansul, distanțiere, etc.

Desigur la nivelul întregii țări, există multe particularități și nu poate exista o rețetǎ valabilă pentru toate zonele țării, dar principiul se poate personaliza în funcție de particularități: de zonǎ a țării, de deschiderea voastră, a mirilor, de educația și experiența pe de o parte a voastră, a mirilor și pe de altă parte a noastră, a organizatorului de nunți, de capacitatea de a risca pe alocuri, de buget, etc.

În acest an, considerăm că nu bugetul e primordial și definitoriu pentru organizarea nunții! Mai important de atât e să avem capacitatea și înțelepciunea de a “descompune întregul” și de a ne selecta de acolo, “cărămizile pentru o fundație nouă”, pentru o “nuntă nouă”! În acest caz factorul psihologic, emoțional, dacă vreți, primează! Bugetul este doar efectul unor alegeri corecte.

Care sunt câteva exemple care rezultă din această “descompunere a întregului” ?!

–        Poate însemna orientarea mai mult spre detalii

Oamenii se vor întâlni fizic, după o pauză lungă și voi, cuplurile de miri veți dori să vǎ arătați o apreciere specială pentru oaspeții voștri. Mai ales într-un așa context, ne dorim cu toții o nuntă pe care să nu o uităm așa curând. Și vǎ spunem din proprie experiență că “nunțile memorabile” de altă dată au cu totul alte semnificații acum.

Tendința îndreptării către detalii ar putea construi ideile care să conducă la momente magice.

–        Poate însemna punerea accentului mai mult pe momentele personale din cuplul vostru

 Va conta mai mult decât a contat până acum experiența voastră ca și cuplu împreună, locurile în care ați fost, lucurile pe care le iubiți împreună, experiențele pe care le-ați avut.

Cel puțin pentru nunțile mai intime din 2020, veți fi dispuși să acordați mai multă atenție sentimentelor între voi și pentru invitații voștri.

În mod clar, din detalierea exemplelor de mai sus rezultă că va fi necesar să acordați o atenție în plus și poate vǎ va da un pic mai mult de gândit pentru alegerea ținutelor, a locației și decorului acesteia, a serviciilor foto video, a segmentului de divertisment, etc.

O nuntă mai restrânsă, cu un număr mai mic de persoane, în vara acestui an, nu înseamnă neapărat și reducerea bugetului – înseamnă mai degrabă luarea în considerare a celor scrise anterior, ceea ce conduce la personalizarea propriei voastre nunți, pe care invitații să și-o amintească că a fost “povestea voastră”, la care ei au fost martori.

Același lucru ar putea fi subliniat și pentru décor, amenajare, aranjamente florale, etc.

Mărimea unei nunți nu influențează creativitatea floriştilor sau a celorlalți furnizori profesioniști implicați în realizarea acesteia.

…….Va urma

Rămâneți alături de noi pentru episoadele următoare, dacă v-am atras atenția și v-am stârnit interesul!

Aşa cum am stabilit deja, în fiecare zi de marţi a săptămânii, vom publica câte un episod din “povestea” noastră, care sperăm să vǎ fie de ajutor și să vǎ inspire în luarea de decizii privitoare la povestea nunții voastre!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *