Interactive Coloring

drag iconDrag any color from the left toolbar to an area or text in the page. A blue outline will indicate a droppable element.

drag iconOn mobile, wait a tiny bit until you drag the color drop.

Cum vor arǎta nunțile în 2021?! Episodul 1

Industria nunților – una din cele mai afectate de pandemia generată de Covid-19

Descompunem împreună tendințele și transformările pe care ne putem aștepta să le vedem pe măsură ce nunțile se întorc……pentru că da……se vor întoarce

2020 a fost un an “cutremurător”, care a zguduit din temelii industria nunților din România și din lume, în general. Seismul produs de perioada pandemică, în care încă ne aflăm, a afectat fiecare element al formatului tradițional al unei nunți, până în cele mai mici detalii.

Și da așa cum fiecare țară are un specific, și nunțile din România au elementele lor specifice, de unicitate, care au legătură cu obiceiurile, tradițiile, cutumele proprii ale unui popor și a unei culturi.

De la alegerea rochiei de mireasă, a locației de nuntă, până la cele mai mici și nesemnificative detalii, toate acestea au fost redefinite de pandemie.

 

Covid-19 a forțat o schimbare în industria nunților, care e necesar să recunoaștem că a avut o evoluție uneori prea lentă în a se moderniza și digitaliza.

Pandemia a schimbat sau ar fi necesar să schimbe atitudinea noastră față de nunți, fie că avem calitatea de miri, invitați și/sau toți furnizorii implicați în desfășurarea acestora.

Modul în care ne luăm deciziile și unii și ceilalți, preconcepțiile pe care le aveam până acum sau planurile și așteptările de lungă duratǎ au fost “zguduite” din temelii.

Desigur, cu certitudine, nunțile nu vor dispărea niciodată! Important este ca noi toți să descoperim doar noile tendințe pe care această pandemie le-a pus în mișcare. Cu alte cuvinte e necesar să avem deschiderea să învățăm ca să evoluăm și în această industrie și…….cel mai important, să avem capabilitatea de a ne adapta unei noi “normalități”.

Pentru că DA, aceasta e foarte adevărat, cine nu are capacitatea de înțelegere și mai mult de conștientizare, de asimilare și de punere în practică a acestei noi “normalități”, va dispărea încet și sigur. Ne referim în acest caz, la furnizorii pentru nuntă, pentru că așa cum am detaliat mai sus, voi, mirii și invitații voștri “vor dăinui veșnic”!!!!

Așadar, întrebările actuale din gândurile tuturor implicați în cadrul unei nunți ar fi de genul: Care sunt noile tendințe pe care pandemia le-a pus în mișcare? Ce va dispărea o dată ce noua normalitate se instaurează? Cel mai important, va lăsa pandemia un impact de durată asupra industriei nunților în anii următori?

Vom detalia răspunsurile la aceste întrebări și vom analiza industria nunților din România pe parcursul mai multor materiale, de acum înainte.

Bineînțeles, nu ne erijăm în “guru”, nu avem certitudini de 100%, dar cu toate acestea exprimăm opinii, zicem noi pertinente, în urma educației și experienței de ani de zile, în această industrie.

Scopul este acela de a vǎ ajuta pe voi, mirii care deja ați amânat nunta și/sau pe viitorii miri, care ne urmăriți,  să vǎ puteți face o imagine de ansamblu, să puteți lua decizii în cunoștință de cauzǎ, să puteți fi mai stăpâni pe situație, atunci când vine vorba de propria voastră nuntă.

Cu aceste câteva predicţii pe care le vom face pe parcursul unei serii de materiale, vom vedea cum ar putea arǎta nunțile în 2021 sau chiar pe termen mai lung de atât.

Nunțile se întorc!

Anul 2021 este o poveste cu două jumătăți.

Desigur, Covid, personajul negativ din poveste nu a fost lovit de bagheta magică și nu s-a transformat în broască de la miezul nopții, de pe 1 ianuarie 2021!!!

Așa că, nunți mici, care să respecte cadrul legal, respectiv măsurile de siguranță, vor avea loc din această primăvară.

Cu ajutorul vaccinului, desigur însoțit de păreri pro și contra, este clar că încet, încet, încrederea în a ne apropia de cei de lângă noi va crește….și probabil, spre sfârșitul anului, vom putea fi atât de încrezători, încât, să putem avea în vedere, planificarea de nunți și de peste 100 de persoane, pentru 2022.

Rămâneți alături de noi pentru episoadele următoare, dacă v-am atras atenția și v-am stârnit interesul!

În fiecare zi de marţi a săptămânii, vom publica câte un episod din “povestea” noastră, care sperăm să vǎ fie de ajutor și să vǎ inspire în luarea de decizii privitoare la povestea nunții voastre!

În episodul 2 vom povesti despre aspectele de care să ținem cont, pentru o nuntă reușită în 2021.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *