Interactive Coloring

drag iconDrag any color from the left toolbar to an area or text in the page. A blue outline will indicate a droppable element.

drag iconOn mobile, wait a tiny bit until you drag the color drop.

Despre organizarea nunților în 2020

Nunta , unul din evenimentele ce aduce bucurie în viețile oamenilor, a “suferit” începând cu luna martie a acestui an.

Traversăm cu toții, o perioadă de transformări majore, atât în plan personal, cât și pe plan profesional. Multe din evenimente au fost amânate pentru sfârșitul anului 2020, sau reprogramate pentru 2021. Poate există și nunți care s-au anulat. De asemenea, cu siguranță au existat și există și evenimente care au loc, cu număr restrâns de persoane, deocamdată, conform legii.

Vor exista măsuri de relaxare pentru domeniul organizarilor de evenimente private, ce vor veni treptat, în funcție de evoluția sau involuția pandemiei. Viitorul este incert și o luăm ușor, pas cu pas, însă, ar fi necesar să avem opinii, pentru a veni în ajutorul celor care visează să aibă o nuntă memorabilia, dar în condiții de maximă siguranță.

Pornim de la premisa că cel mai important este să fim sănătoși cu toții! Al doilea aspect important ar fi că ne-am găsit “jumătatea” cu care să petrecem restul vieții și nu-i puțin lucru! Dacă primele două sunt bine puse la punct, restul e “istorie”, cum zice autorul anonim!

Da, cu siguranță am plătit câteva avansuri pentru furnizorii deja contractați, am achiziționat deja rochia de mireasă și/sau costumul de mire, pantofi, verighete, etc. “Nu se vor strica”, vor putea fi folosite cu succes, când le va veni rândul. Important e să nu gândim că am făcut o “cheltuială”, ne-am făcut o placere, alegându-ne cele mai frumoase ținute, pentru una din cele mai frumoase zile din viață! Avansurile, foarte bine că deja le-am dat, probabil în perioada următoare vom sta mai puțin bine la capitolul fonduri disponibile. Mai mult, acestea ne asigură prioritatea, în fața clienților noi.

Nunta nu e un eveniment de făcut cu mască, mănuși și distanțiere socială, decât în cazuri excepționale!

Nunta e o bucurie, e o revedere cu cei dragi, e o sărbătoare! Să avem răbdare să o organizăm, așa cum se cuvine! Așa cum se cuvine, într-o nouă viață, “altfel” față de ce a fost.

Va fi diferit, vom învăța să fie diferit! “Altfel” nu înseamnă  mai rău pentru miri! “Altfel” poate însemna mai conștienți, mai responsabili, mai liberi, mai fericiți, mai atenți cu noi și la noi, mai puțin stresați, mai puțin incorsetati de cutume și reguli……mai “altfel”!

“Viața nouă” ne reîntoarce la valori, la oamenii cu adevărat importanți, pentru fiecare dintre noi, la prioritățile adevărate! Haideți să o facem să conteze împreună!

“Be our guests at your events!”

office@ancaevents.ro, 0724.204.927

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *