Interactive Coloring

drag iconDrag any color from the left toolbar to an area or text in the page. A blue outline will indicate a droppable element.

drag iconOn mobile, wait a tiny bit until you drag the color drop.

ALEGEREA UNUI TRUSOU DE BOTEZ

Am ales sa folosim mereu calea mai grea pentru a obtine ce ne-am propus. Am ales “sa ne complicam” de fiecare data, pentru ca si rezultatele sunt diferite.

Cand am inceput sa facem primele trusouri de botez, ne-am gandit la o varianta diferita de ce exista la acel moment pe piata. Au trecut ceva ani de atunci(vreo 13) si iata ca, inca, putem fi considerate “diferite”.

In principiu, trusoul contine  aceleasi elemente, ceea ce ne diferentiaza e design-ul unicat, realizat manual, pentru fiecare model in parte si materialele folosite.

Ne-am gandit sa “iesim putin din zona de comfort” si combinam materialul textil cu plante uscate. Acestea nu sunt artificiale!!! Au fost candva naturale si acum, prin dezhidratare si alte tehnici speciale au devenit potrivite, pentru a le folosi in decorurile noastre, pentru un trusou de botez. Flori de lemn, frunze deshidratate, bucati de mesteacan, diverse plante sunt materialele pe care le folosim deseori pentru decorul unui trusou de botez.

Uneori, pentru un plus de parfum, introducem in design felii de portocale uscate, scortisoara, lavanda sau alte elemente naturale cu miros.

Cand situatia o impune si limita imaginatiei e doar cerul, putem realiza un trusou de botez din paie de plastic, folosite pentru savurarea bauturilor.

Deseori, pe langa materialul textil, am folosit si hartie in realizarea unui trusou de botez. Am prelucrat-o in forme potrivite, pentru a putea fi folosita ca si accesoriu.

Ca sa asortam potrivit tinuta cu jeansi a noului nascut, am facut si trusou de botez din material de jeans.

Pentru un aspect retro vintage autentic, am confectionat trusou de botez din mileuri crosetate manual 

Pentru ca ne-am dorit lucrari speciale, am cusut manual, pe etamine, motive traditionale.

Daca ne-am dorit ca un trusou de botez “sa fie valabil”, pe o perioada indelungata de timp, dar totusi sa arate “natural”, am folosit trandafiri criogenati, cu valabilitate peste 20 de ani.

Indiferent de modelul de trusou de botez ales, de fiecare data, concepem o noua creatie, nu facem de doua ori acelasi model, sau, mai bine zis nu ne iese de doua ori acelasi model! Intrebam si aflam informatii despre tinuta bebelusului si incercam sa personalizam trusoul de botez, in functie de hainele, pregatite de nasi pentru bebe.

Lumanarea de botez fie ea din flori naturale sau nu, va avea, intotdeauna, un design personalizat si asemanator cu trusoul de botez!

Alegeti un trusou de botez inspirat, unicat si “diferit”!

Lasati-ne un comentariu daca va place sau daca ati mai vazut in alta parte, astfel de modele de trusouri de botez!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *