Interactive Coloring

drag iconDrag any color from the left toolbar to an area or text in the page. A blue outline will indicate a droppable element.

drag iconOn mobile, wait a tiny bit until you drag the color drop.

Buchete de mireasa – Sursa de inspiratie pentru viitoarele mirese!

Un buchet de mireasă este frumos – însă nu neaparat „potrivit” pentru a-ți înfrumuseța cea mai specială zi. Fiecare mireasă ar trebui să se bucure de florile sale preferate, incluse într-un buchet de mireasa care să îi exprime stilul personal.

O floare iesita in evidenta, o culoare interesanta sau o forma bine proportionata poate transforma orice buchet de mireasa, intr-unul special si unic. Cel mai bun mod de alegere pentru un buchet de mireasa este in primul rând sa comunici cu floristul ales, pe ceea ce vrei si sa tii cont si de sfaturile acestuia.

           Simplu, delicat, extravagant, elegant, contemporan sau tradițional, oricare sunt opțiunile tale pentru un buchet de mireasa, iata cateva indicii pentru a te ajuta sa decizi asupra unui buchet de mireasa potrivit cu temperamentul tau si cu rochia de mireasa:

 1. Buchete de mireasa „all white” – e un buchet de mireasa clasic, pe o forma rotunda, realizabil dintr-o paleta larga de flori. Tipul florilor alese stabilesc si bugetul pentru un astfel de buchet de mireasa. Contrastul intre florile albe si diversele accesorii (pietre, perle etc.) ii poate spori farmecul

 1. Buchete de mireasa curgatoare „all white” – Aspectul design-ului e unul modern si din ce in ce mai solicitat! Daca florile sunt alese cu grija, un astfel de buchet de mireasa va arata, cu siguranta, luxury si ultra romantic, pe rochia ta de mireasa.

 

 1. Buchete de mireasa in culori deschise, cu nuante pastelate. E o varianta eleganta. Bujorii si orhideele pot da un plus de rafinament unui astfel de buchet de mireasa.

 

 1. Buchete de mireasa romantice – perfect asortabil, pentru o rochie de mireasa vaporoasa. Accentele de roz prafuit, somon sau galben si/sau florile de bumbac confera un aspect boem pentru acest tip de buchet de mireasa

 1. Buchete de mireasa „garden” – Pentru o nunta in aer liber, sau cat mai aproape de natura, acest model de buchet de mireasa este perfect. Asocierea florilor in nuante calde cu eucalipt si plante suculente, asigura aspectul „wow” pentru o mireasa speciala.

?

 1. Buchete de mireasa colorate – Cu o forma si un design aproape clasic, acest gen de buchet de mireasa impresioneaza prin culoare. Orhideea asezata „strategic”, confera un plus de eleganta. Cu acest buchet de mireasa, sigur nu vei trece neobservata!

 

 1. Buchete de mireasa rosii – Dintre toate culorile folosite pentru un buchet de mireasa, rosu are un loc special, ce scoate in evidenta un caracter puternic.

 1. Buchete de mireasa curgatoare sau rotunde, salbatice – denota o explozie de personalitate! Nu poate purta un astfel de buchet, decat o mireasa cu un temperament vulcanic

 1. Buchete de mireasa „poseta” – Ce poate fi mai chic decat o poseta- clutch din flori naturale!!! Asa da – buchet de mireasa nonconformist!

 1. Buchete de mireasa „retro” – Design-ul ales, lavanda, precum si panglica din macrame „arunca” acest model de buchet de mireasa in timpuri demult apuse, in lada de zestre a bunicii!

?

 1. Buchete de mireasa moderne – La polul opus, cu o lucratura fina, un design avangardist si cateva flori pretioase! Un buchet de mireasa, pe care miresele extravagante nu ar trebui sa il ocoleasca!

 1. Buchete de mireasa de primavara – Fie ca e vorba de un buchet de mireasa clasic, fie de un buchet cu o forma mai speciala, florile de primavara cu parfumul lor inconfundabil se regasesc cu delicatete si rafinament!

 

 1. Buchete de mireasa de vara – Culoarea verii poate fi o sursa de inspiratie pentru un buchet de mireasa. Tematica nuntii e importanta: la mare(cu scoici), rustic(cu fire de grau sau floarea soarelui) si variantele pot continua.

 1. Buchete de mireasa de toamna – Pe un gen clasic de buchet de mireasa curgator sau rotund se pot imbratisa variante felurite: fie cu ardei iute, in culori aprinse, fie intr-un gen luxury cu orhidee si culori de cupru

?

 1. Buchete de mireasa de iarna – inevital cu brad si conuri! Pentru un efect mai delicat se pot adauga fulgii albi sau colorati.

 1. Buchete de mireasa cu garantie – pana la nunta de argint, prin folosirea trandafirilor criogenati(cu aspect natural si rezistenta peste 20 de ani) si a diverselor plante naturale si uscate. Florile de lemn, bumbacul, scortisoara, frunzele frumos colorate si “ciucurii” natur, fac povestea completa pentru o viata, pentru acest tip de buchet de mireasa

 1. Buchete de mireasa pentru nunta de aur sau de argint – Poti opta pentru un astfel de model, care sa nu contina flori naturale, astfel incat sa-l poti pastra ca si amintire

 1. Buchete de mireasa for a life time –  Ca o sugestie, ca amintire, poti pune la presat cateva flori din buchet si apoi, dupa ce se usuca, sa le asezi intr-o rama, pentru nepotii curiosi – Ce model de buchet de mireasa a purtat bunica!!!


 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *