Interactive Coloring

drag iconDrag any color from the left toolbar to an area or text in the page. A blue outline will indicate a droppable element.

drag iconOn mobile, wait a tiny bit until you drag the color drop.

13 IDEI(CU NOROC) PENTRU ALEGEREA INELULUI DE LOGODNA

Ce spune inelul de logodna despre tine? Ce tip de bijuterie se potriveste cel mai bine personalitatii tale? Inelul de logodna nu este doar un simbol al angajamentului pe viata, ci si o bijuterie, pe care o vei purta in fiecare zi pentru tot restul vieții. Aceasta poate pune o „presiune” pe viitorul tau mire!!!

Iata, câteva indicii pentru a te ajuta să decizi, cu privire la un inel de logodna care este ideal pentru personalitatea ta, indiferent daca esti o traditionalista, o fashionista, un băiețoi sau vrei ceva diferit.

1. Vreau ceva clasic, care sa treaca testul timpului si al trend-urilor – „timeless”, cum ar zice romanul neaos

Cartier Solitaire 1895

                                                                                    

Cartier Solitaire 1895

2. Vreau o forma diferita pe inelul de logodna tradițional!  –  În căutare pentru ceva … mai neconventional? Nimic mai simplu – alege o piatra plasata orizontal pe inel, cu o forma nu neaparat rotunda!

Sursa foto: Erie Basin

Sursa foto: Erie Basin

3. Sunt o domnisoara adevarata! –  Alege un design care îmbrățișează feminitatea cu strălucire delicată, motive florale, și/sau culoare.

Sursa foto: Claire Pettibone

Sursa foto: Claire Pettibone

4. Sunt „baietoasa”!!!  – Dacă ești și activa, ti se potriveste un inel de logodna, în care metalul înconjoară bijuteria si tine astfel piatra în siguranță, nu se va agăța în timpul vietii de „fata baietoasa”!!!

Sursa foto: Sherry Griffin

Sursa foto: Sherry Griffin

5. Nu stiu ce sa aleg intre aur si argint! –  Alegeti un inel care combină ambele metale pretioase, sau alegeți unul singur, de aur, care sa se potriveasca cu alte bijuterii de argint, pe care le aveti.

5

6.  Sunt tradiționalista, dar nu vreau piatra rotunda! –  Cu o forma dreptunghiulară și o istorie datând cel puțin de la 1477, nu vei da gres cu alegerea unui astfel de inel de logodna!

6

7. Sunt un pic „jucausa”! –  Dacă esti cunoscuta pentru o permanenta nevoie  si pofta de entuziasm, alege ceva cu un șoc de stralucire, ca acest design surprinzător de mini baghete în jurul unei pietre centrale.

Sursa foto: Suzanne Kalan

Sursa foto: Suzanne Kalan

8. Iubesc sa fiu vintage! –  Imaginile de acest gen pentru inele de logodna dateaza inca din 1890. Fiecare epoca are stilul ei, astfel ca vei gasi cu siguranta modelul de inel de logodna mult visat

 Sursa foto: Doyle & Doyle

Sursa foto: Doyle & Doyle

9. Vreau o piatra mare cu un buget mic! – Taieturile pietrei centrale creaza iluzia că ai o piatra mai mare. Pietrele mici de pe inel si cele care incercuiesc piatra mare face ca aceasta sa para mai mare.

9

10.  Mi-ar place sa port doar un inel! –  Sună bine! Doar amintiți-vă că, în cazul cand va alegeti verigheta, sa nu semene foarte tare.

Sursa foto: Harry Winston

Sursa foto: Harry Winston

11. Sunt o romantica! – Nu ca e evident, dar ce poate fi mai romantic decat un inel cu piatra in forma de inima, ca si inel de logodna

Sursa foto: Sang An

Sursa foto: Sang An

12.  Am maini mari! – Credem ca doar noua ni se pare! Acestea fiind spuse, o piatra mai mare avantajeaza orice dimensiune de deget!

12

13. Iubesc pietrele colorate, dar acestea imi depasesc bugetul! – Obtine un rezultat spectaculos cu un safir disponibil în albastru, maro, verde, portocaliu, roz, purpuriu sau galben – la prețuri prietenoase pentru portofelul tau!

In materialul urmator – 17 Sugestii pentru buchete de mireasa, in trend pentru 2017!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *