Interactive Coloring

drag iconDrag any color from the left toolbar to an area or text in the page. A blue outline will indicate a droppable element.

drag iconOn mobile, wait a tiny bit until you drag the color drop.

Cum sa alegi aranjamentul floral perfect pentru nunta ta

Orice mireasa isi doreste aranjamente florale deosebite, flori care sa ii reprezinte personalitatea si care sa ii infrumuseteze cea mai speciala zi. Insa a alege dintre toate aranjamentele florale pe cel potrivit nu este o decizie de moment, ci un proces. Daca iti doresti un aranjament floral perfect, trebuie sa fii dispusa sa realizezi cu brio fiecare etapa.

Incepe cu putina inspiratie. Revistele si fotografiile online pot fi surse foarte bune de inspiratie. Iti poti considera obiectivul atins atunci cand ai o idee clara despre ce iti place in materie de aranjamente florale. Aranjamentul floral perfect trebuie sa fie perfect pentru tine.

Continua cu ceva planificare. Acum ca iti cunosti gusturile in materie de flori, trebuie sa iei in considerare si alti factori. Bugetul este unul dintre acestia, avand o influenta majora asupra aranjamentului floral final. Un alt factor este cantitatea: in functie de numarul de invitati si marimea salii, trebuie sa determini cantitatea de flori de care ai nevoie. Nu in ultimul rand, trebuie sa stii deja care este paleta de culori si stilul care o sa iti defineasca nunta.

Comunica, comunica, comunica. Informatiile de mai sus – buget, cantitate, paleta de culori si stilul nuntii – sunt esentiale pentru ca noi sa te putem ajuta in calitate de designeri floristi. Insa nu te opri aici: spune-ne orice consideri ca ar putea fi relevant astfel incat sa te bucuri de aranjamente florale deosebite in ziua ta speciala. Ca sa nu treci nimic cu vederea, imparte informatiile utile in doua categorii:

  • Detalii despre tine: gusturile tale, stilul tau, florile care iti plac etc.
  • Detalii despre eveniment: numar de invitati, rochia de mireasa, locatia, culorile folosite etc.

Aici se incheie partea dificila pentru tine – din acest punct, vei beneficia de experienta noastra indelungata ca designeri floristi.

Selecteaza culorile aranjamentului floral. Alege culorile in functie de paleta de culori a nuntii, dar si de semnificatiile culorilor. Iti oferim cateva exemple:

  • Flori albastre: pace, deschidere, serenitate, calmarea grijilor.
  • Flori albe: inocenta, eleganta, frumusete simpla.
  • Flori roz: fericire, gratie, delicatete.
  • Flori galbene: veselie, prietenie, noi inceputuri.

Opteaza pentru cele mai potrivite flori. Ia in calcul sezonul in care va avea loc nunta, dar si mesajul florilor. Semnificatia florilor trebuie sa fie in concordanta cu stilul nuntii tale. Bujorii roz pal sunt potriviti pentru o nunta delicata, gratioasa, pe cand calele si orhideele pot fi alese pentru una sofisticata si eleganta.

Alege buchetul de mireasa. Incearca sa potrivesti cat poti de bine buchetul de mireasa cu rochia. Daca ai un buget limitat, foloseste florile mai scumpe doar la buchetul tau. Buchetul miresei este mereu in centrul atentiei si este preferabil sa tai costuri de la florile pentru amenajarea salii, daca esti nevoita.

Imagineaza-ti tabloul complet. Buchetul de mireasa, cocardele, florile pentru amenajarea salii – toate acestea trebuie sa aiba un stil comun si sa faca parte din aceeasi poveste.

Incheie cu  aranjamentul floral perfect. Totul este pregatit: dintre cele mai frumoase aranjamente florale, l-ai gasit pe cel potrivit pentru tine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *