Interactive Coloring

drag iconDrag any color from the left toolbar to an area or text in the page. A blue outline will indicate a droppable element.

drag iconOn mobile, wait a tiny bit until you drag the color drop.

Alegeti inspirat o lumanare de botez speciala!

Lumanarile sunt o parte esentiala a fiecarei ceremonii de botez. Acestea se aprind pentru calauzirea sufletului celui botezat, care, prin botez, devine fiu al luminii lui Hristos. Lumanarile sunt o parte integranta a fiecarei ceremonii de botez.

La An-Ca Events vei gasi o gama foarte variata de modele de lumanari de botez, accesorizate cu flori naturale, plante uscate sau cu materiale textile, dupa preferinte. Avem o larga selectie potrivita pentru toate gusturile. Puteti alege fie lumanari de 30-40 cm lungime, fie pe cele clasice, de 60 de cm.

Daca alegeti o lumanare de botez cu flori naturale, acestea isi pastreaza prospetimea si rezistenta. Florile sunt tratate special si sunt lucrate, folosind tehnici adecvate, astfel incat sa va bucurati de decorul floral pe o perioada indelungata de timp. In cazul alegerii unei lumanari de botez cu decor textil sau cu plante uscate si trandafiri criogenati, bucuria va fi cu atat mai mare, pentru ca o puteti pastra cel putin 20 de ani!!!

Simple, delicate, extravagante, elegante, contemporane sau tradiționale, oricare sunt opțiunile  pentru lumanarea de botez, iata cateva modele, pentru o alegere inspirata:

  1. Lumanari botez in culori deschise, cu nuante pastelate. E o varianta eleganta. Bujorii si orhideele pot da un plus de rafinament unor astfel de lumanari de botez.

2. Lumanari botez  „garden” – Pentru un botez in aer liber, sau cat mai aproape de natura, aceste modele de lumanari de botez sunt perfecte. Asocierea florilor in nuante calde cu plante verzi sau muschi natural asigura aspectul „wow” pentru un botez special.

   3. Lumanari botez colorate –  Indiferent de forma si lungimea aleasa, acest gen de lumanari de botez impresioneaza prin culoare.

  4. Lumanari botez „retro”vintage – Design-ul ales, lavanda, bumbacul precum si panglicile din macrame  asortabile „arunca” aceste modele de lumanari de botez in timpuri demult apuse, in lada de zestre a bunicii!

  5. Lumanari botez moderne – La polul opus, cu o lucratura fina, un design avangardist si flori speciale! Cateva modele de lumanari de botez, pe care un botez extravagant nu ar trebui sa le ocoleasca!

?

6. Lumanari botez de primavara – Fie ca e vorba de un model de design clasic, pe rotund, fie de o forma mai speciala, florile de primavara cu parfumul lor inconfundabil se regasesc cu delicatete: lalele, frezii, irisi si zambile!

7. Lumanari botez de vara – Spicele de grau, flori din panza de sac pot fi o sursa de inspiratie pentru astfel de lumanari de botez. Tematica botezului e importanta: la mare(cu scoici), rustic(cu fire de grau sau floarea soarelui) si variantele pot continua.

8. Lumanari botez de toamna – Pe un gen clasic de lumanari de botez curgatoare sau rotunde se pot imbratisa variante felurite: fie cu ardei iute, in culori aprinse, fie intr-un gen luxury cu orhidee si culori de cupru

9. Lumanari botez de iarna – inevital cu lana si ceara! Pentru un efect mai delicat se pot adauga fulgi albi sau colorati si pietre.

10. Lumanari botez cu garantie –  prin folosirea trandafirilor criogenati(cu aspect natural si rezistenta peste 20 de ani) si a diverselor plante naturale si uscate. Florile de lemn fac povestea completa pentru o viata, pentru acest tip de lumanari de botez.

11. Lumanari botez cu papusi, masini sau alte personaje –  Daca si petrecerea de botez are tematica din lumea personajelor animate, atunci, acest tip de lumanari de botez sunt alegerea potrivita.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *