Interactive Coloring

drag iconDrag any color from the left toolbar to an area or text in the page. A blue outline will indicate a droppable element.

drag iconOn mobile, wait a tiny bit until you drag the color drop.

Lumanari nunta – Inspiratie pentru nuntile de anul acesta!

În mod tradițional, lumânările de nuntă sunt albe, semnificând dragostea curată și puritatea mirilor. În timp, însă, această tradiție s-a pierdut, iar diversitatea de lumânări de nuntă este foarte mare. De asemenea, lungimea lor poate varia – de la lumanari scurte de 30-40cm, pana la 120-150cm, lungime. Fie că îți dorești lumânări de nuntă simple sau sofisticate, acestea trebuie să completeze conceptul nunții tale. Prin crearea lumânarilor de nuntă, noi întărim mesajul și stilul evenimentului tău.

Lumânările de nuntă create de noi au aranjamente florale rezistente, care se încadrează perfect în povestea spusă de nunta ta. O parte din florile folosite la aranjamentul lumânărilor de cununie trebuie să se regăsească și în buchetul miresei. Pentru un grad crescut de confort, putem crea aranjamente florale doar pe o parte a lumânărilor de nuntă. Astfel, ele pot fi așezate pe orice suprafață. Totodată, poți opta pentru un design floral pe rotund. Acesta are avantajul de a fi estetic plăcut din orice unghi.

Simple, delicate, extravagante, elegante, contemporane sau tradiționale, oricare sunt opțiunile tale pentru lumanarile de nunta, iata cateva modele, pentru a te ajuta sa decizi:

  1. Lumanari nunta in culori deschise, cu nuante pastelate. E o varianta eleganta. Bujorii si orhideele pot da un plus de rafinament unor astfel de lumanari de nunta.

 

 

2. Lumanari nunta romantice – perfect asortabile, unui buchet de mireasa romantic. Accentele de roz prafuit, somon, lila sau galben si/sau florile de bumbac confera un aspect boem pentru acest tip de lumanari de nunta.

3. Lumanari nunta „garden” – Pentru o nunta in aer liber, sau cat mai aproape de natura, aceste modele de lumanari de nunta sunt perfecte. Asocierea florilor in nuante calde cu plante verzi sau muschi natural asigura aspectul „wow” pentru o nunta speciala.

4. Lumanari nunta colorate –  Indiferent de forma aleasa, acest gen de lumanari de nunta impresioneaza prin culoare. Cu aceste modele, sigur nunta ta nu va trece neobservata!

  1. Lumanari nunta „retro”vintage – Design-ul ales, lavanda, precum si panglicile din macrame  asortabile „arunca” aceste modele de lumanari de nunta in timpuri demult apuse, in lada de zestre a bunicii!

6. Lumanari nunta moderne – La polul opus, cu o lucratura fina, un design avangardist si flori speciale! Cateva modele de lumanari de nunta, pe care nuntile extravagante nu ar trebui sa le ocoleasca!

7. Lumanari nunta de primavara – Fie ca e vorba de un model de design clasic, pe rotund, fie de o forma mai speciala, florile de primavara cu parfumul lor inconfundabil se regasesc cu delicatete: lalele, frezii si zambile!

8. Lumanari nunta de vara – Spicele de grau, flori din panza de sac pot fi o sursa de inspiratie pentru astfel de lumanari de nunta. Tematica nuntii e importanta: la mare(cu scoici), rustic(cu fire de grau sau floarea soarelui) si variantele pot continua.

 

9. Lumanari nunta de toamna – Pe un gen clasic de lumanari de nunta curgatoare sau rotunde se pot imbratisa variante felurite: fie cu ardei iute, in culori aprinse, fie intr-un gen luxury cu orhidee si culori de cupru

10. Lumanari nunta de iarna – inevital cu lana si ceara! Pentru un efect mai delicat se pot adauga fulgi albi sau colorati si pietre.

11.  Lumanari nunta cu garantie – pana la nunta de argint, prin folosirea trandafirilor criogenati(cu aspect natural si rezistenta peste 20 de ani) si a diverselor plante naturale si uscate. Florile de lemn, bumbacul, scortisoara, frunzele frumos colorate si “ciucurii” natur, fac povestea completa pentru o viata, pentru acest tip de lumanari de nunta.

12. Lumanari nunta pentru aniversarea a 25 sau 50 de ani de casatorie  – nunta de aur sau de argint – Poti opta pentru un astfel de model, care sa nu contina flori naturale, astfel incat sa-l poti pastra ca si amintire. Papadia nemuritoare transforma aceste lumanari de nunta intr-un model inedit.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *