Interactive Coloring

drag iconDrag any color from the left toolbar to an area or text in the page. A blue outline will indicate a droppable element.

drag iconOn mobile, wait a tiny bit until you drag the color drop.

ROCHIA DE MIREASA – BUCHET DE MIREASA

Voi potrivi un buchet de mireasa la rochie sau voi gaƒsi buchetul care sa imi completeze aspectul rochiei de mireasa? Ce tip de buchet de mireasa sa aleg, in functie de linia rochiei pe care o port? Ce culoare ar trebui sa aiba un buchet de mireasa? Buchet de mireasa alb –  rochie alba? Sunt doar cateva din intrebarile, la care am raspuns, cu drag, de fiecare data!!!

Am scris acest articol cu gandul la intrebarile ce ne-au fost adresate de miresele care ne-au trecut pragul de-a lungul anilor, dar si cu dorinta de a le fi de ajutor, cu o sursa de inspiratie, in plus, viitoarelor mirese.

Pentru un aspect perfect in ziua nuntii, este important saƒ te asiguri caƒ fiecare componentaƒ a ansamblului functioneazaƒ bine una cu cealalta. Multe mirese au un moment dificil in a-si gaƒsi stilul unui buchet de mireasa, care va functiona bine nu numai cu rochia, ci si cu bijuteriile alese sau pantofii/sandalele, ce urmeaza a fi purtate. Nu vaƒ faceti griji, pentru caƒ suntem aici pentru a va ajuta! Iata cateva idei importante …

Cel mai important, asigura-te caƒ acel buchet de mireasa, ales, iti complimenteazaƒ aspectul general, nu doar rochia. Este important sa iei in considerare tipul de bijuterii pe care le vei purta in ziua nuntii. De exemplu, daca vei purta bijuterii opulente, stralucitoare, ar putea fi distractiv saƒ adaugi ceva din ele si la buchet, astfel incat saƒ functioneze bine impreunaƒ. Sau, daca alegi saƒ porti o pereche uimitoare de pantofi, care sunt o culoare straƒlucitoare si indraƒzneataƒ, poti incorpora acea culoare si in buchet,  prin folosirea unor flori de aceeasi culoare sau a unei panglici pentru legat buchetul, intr-o tesaƒturaƒ asortabila. Nuantele folosite pentru make-up si coafura sunt, de asemenea, importante, pentru cea mai speciala zi din viata ta.

Cheia este saƒ tineti minte ansamblul zilei de nuntaƒ ca intreg si nu doar rochia. S˜tim cu totii caƒ rochia va fi punctul focal, dar pentru un look fabulos, e nevoie de  mult mai mult!  Prin selectarea accesoriilor si a unui buchet de mireasa care se potriveste perfect cu rochia si tema nuntii, veti obtine acel element “wow”, in fata viitorului sot si al oaspetilor tai.

Originalitatea este la ordinea zilei si miresele au optiuni din ce in ce mai variate, cand vine vorba de alegere pentru un buchet de mireasa. Daca esti o mireasa clasica, traditionala, vei opta pentru un buchet cu flori naturale, eventual si parfumate. Daca esti o mireasa indrazneata poti opta pentru un buchet de mireasa din compozitii artizanale de tesaƒturi, brose, pietre pretioase, plante uscate, trandafiri criogenati sau orice alte elemente decorative, care se potrivesc cu restul outfit-ului tau. Orice merge, dar ceea ce este cel mai important este ca buchetul trebuie sa completeze stilul rochiei, altfel efectul general nu va fi armonios.

Ca regulaƒ generalaƒ, cu cat rochia este mai simpla, cu atat buchetul va trebui sa o scoata in evidenta, cu cat rochia e mai complicata, cu atat un buchet de mireasa trebuie sa fie mai discret.

In articolul de blog viitor, va vom face cateva recomandari mai detaliate, pentru alegerea unui buchet de mireasa potrivit cu rochia, pe care o porti in ziua nuntii tale.

Rochie de mireasa – ALEXIEVICI COUTURE, Buchet de mireasa – AN-CA EVENTS, Model – LAVINIA PiRVA

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *