Interactive Coloring

drag iconDrag any color from the left toolbar to an area or text in the page. A blue outline will indicate a droppable element.

drag iconOn mobile, wait a tiny bit until you drag the color drop.

7 Pasi pentru a organiza o nunta, asa cum v-o doriti!

Cu un inel pe deget si cu o dragoste ce pluteste in aer, “ce ramane de facut”?
Apelezi la un organizator pentru nunta, sau preluati singuri “fraiele” pentru organizarea acestui eveniment, teoretic unic in viata?
Am ales sa va prezentam cateva etape importante, care ar trebui luate in considerare pentru o nunta organizata “ca la carte”.
1.Organizare nunta – cu 12 luni inainte
Organizezi o masa festiva, la care se “imprietenesc” cuscrii si stabiliti perioada, cand vreti sa aiba loc nunta. In linii mari, dupa un brainstorming aprofundat, creionati numarul de invitati, pentru a incepe cautarile pentru locatia, ce va va gazdui nunta. Va propuneti nasii si le propuneti si lor, dar nu oricum: cu o vizita la ei, cu un tort, un buchet de flori pentru nasa si poate un cadou pentru cel/cea mica a nasilor, daca e cazul.
Incepeti si ar fi bine sa si finalizati cu o data clara, cand va avea loc nunta. In aceasta perioada, “odiseea” cautarii si gasirii locatiei potrivite pentru nunta, ar trebui sa va fie prioritate. Spun “odisee” pentru ca aceasta va trebui sa indeplineasca mai multe criterii: in primul rand, la locatie sa gasiti partenerii de discutie potriviti, sa se incadreze in bugetul pe care vi l-ati propus, sa fie deschisi cu propuneri si sugestii, sa simtiti ca vor sa va ajute cu tot ce locatia poate oferi.
Cam in aceeasi perioada ar trebui sa alegeti si partea de entertainment (formatie live/dj) ce va va asigura spectacolul la nunta. Pentru a va asigura de performeri live de buna calitate, vor trebui contractati din vreme.
2. Organizare nunta – cu 8 luni inainte
Avand stabilita data pentru nunta, va fi necesar sa alegeti si biserica si sa bifati detaliile de ore, pentru oficierea cununiei religioase.
Cautarea rochiei de mireasa si a costumului de ginere ar trebui sa fie in lista de prioritati, in aceasta perioada. De asemenea, va trebui sa va achizitionati si pantofii, pe care ii veti purta in ziua nuntii, astfel incat probele pentru rochie, mai ales, dar si costum sa le faceti, chiar cu acei pantofi.
O lista de invitati la nunta, din ce in ce mai clara, ar trebui sa se contureze intr-un excel.
Faceti un research de piata, sa vedeti si ce modele de verighete v-ar “face cu ochiul”.
Daca vreti ca nunta sa fie un spectacol, va trebui sa va orientati, tot in acest interval de timp, spre un artist consacrat, o trupa de dansatori, un caricaturist priceput …….si ideile pot continua la infinit.
3. Organizare nunta – cu 4 luni inainte
Comandati deja verighetele, pentru ca furnizorii de profil sa aiba timp suficient sa vi le pregateasca pentru ziua cea mare.
Alegeti serviciile foto – video cele mai potrivite pentru nunta, in functie de preferinte si buget, in functie de capabilitatile si ofertele fotografilor si videografilor.
Stabiliti contacte pentru hair-stylist si make-up, eventual puteti face si cateva probe, in acest sens.
Alegeti floristul cu care veti colabora pentru buchete de mireasa si nasa, lumanari de cununie si design floral pentru restaurant si biserica.
4. Organizare nunta – cu 2-3 luni inainte
In acesta perioada, sigur, trebuie sa aveti finalizata lista invitatilor si astfel le puteti trimite tuturor, invitatiile.
Asigurati-va ca odata cu invitatiile, poate reusiti sa achizitionati, din acelasi loc, in set cu acestea si place cardurile, meniurile si alte elemente de papetarie de care mai aveti nevoie.
Verificati actele, care sunt solicitate, pentru oficierea cununiei civile si asigurati-va ca totul e in ordine, din acest punct de vedere
Puteti stabili si detaliile dulci referitoare la nunta voastra: tortul si candy barul
Ar fi bine, ca in aceasta perioada, sa treceti in revista, tot ce ati contractat pana acum si sa vedeti pe unde ar mai trebui date raspunsuri finale si ce ar mai trebui stabilit(de exemplu – achizitionarea unei limuzine pentru ziua nuntii)
Daca va doriti sa deschideti nunta cu un dans special, asigurati-va ca o scoala de dans, va poate satisface, in detaliu si astfel, deja trebuie sa va luati cateva sedinte, pentru a va asigura ce veti face din dansul de deschidere, un spectacol.
Poate ar trebui sa reflectati si daca le veti oferi invitatilor la nunta, marturii(mici amintiri, cu care acestia sa plece acasa). Daca raspunsul e afirmativ, chiar va fi grea alegerea, pentru ca va trebui sa va decideti din multitudinea de oferte existente, acum, pe piata de profil.
5. Organizare nunta – cu 2 saptamani inainte
Depuneti actele la Oficiul Starii civile si va asigurati ca totul decurge conform planului, din acest punct de vedere.
Discutati ultimele detalii cu furnizorii contractati deja si va asigurati de intelegerea deplina a lucrurilor, de ambele parti.
Degustati meniul, daca, nu cumva ati reusit pana acum si il stabiliti pe cel final, de care, se vor bucura, invitatii, la nunta.
6. Organizare nunta – cu saptamana inainte
Primul rand, in aceasta perioada, sfatul nostru ar fi sa nu intrati in panica!!!!! Respirati mai des si adanc cand va trec fiorii!!!! Presiunea apropierii nuntii si oboseala acumulata pentru organizarea ei, nu trebuie sa va copleseasca!
Trimiteti restaurantului lista finala si confirmata de invitati, impreuna cu asezarea acestora la mese, fara sa va certati cu nimeni din familie, pe aceasta tema.(Cunoscatorii, stiu de ce…….!!!)
Stabiliti detaliile de ora de livrare pt toti furnizorii contractati.
7. Organizare nunta – ziua “zero”
Va sfatuim sa fiti fericiti, sa zambiti (natural, nu fortati de imprejurari), sa nu va stresati de nimeni si nimic si eventual, sa mai “fentati” pupaturile, cu o strangere de mana.
Va fi una din cele mai frumoase, dar si epuizante zile din viata voastra de pana acum.

In concluzie, acestea fiind spuse, pentru organizarea nuntii voastre, pe care, stim….. toti o doresc speciala, veti putea opta pentru una din cele doua variante: fie contractati un organizator de evenimente care sa va preia o parte din stres si cele mai multe din atributiile de organizare pentru nunta, fie va angrenati singuri, in acest “sistem” al alegerii colaboratorilor, pentru a va demonstrarea implicarea suta la suta in organizarea propriei nunti.
Va dorim alegeri inspirate si in deplina cunoastere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TB0-114 IT Exam 1Z1-569 VCE HP0-D14 Certification M2090-743 IT Exam M2050-243 70-469 Exam 1Z1-060 Exam PDF HP0-767 IT Exam SAT-VERBAL 70-466 Dumps 00M-647 Certification FCNSP PDF HC-035-420-CHS Study Guide HP0-S27 PDF 98-369 PDF E20-001 PDF HP0-096 Certification C-TERP10-60 PDF 500-005 Certification HP2-B28 IT Exam P4110-001 Certification HP2-Z18 Exam M2050-654 Dumps JN0-331 Exam P9530-089 Study Guide 000-851 250-403 PDF 1Z0-551 PDF number of at least 7 days and you fail your exam, we will give you the refund right away. lends HP3-045 Dumps 1Z0-481 Exam PDF HP0-M18 related information in an organized and comprehensive way. You can go for practical implementation of your learned concept in professional 000-173 Study Guide 920-430 Exam PDF 1Z0-271 PDF EX0-100 Deployment for Windows 10 certification. After you pass it you are on your way to get the 646-671 00M-638 IT Exam 1Y0-309 Exam PDF CSSGB ITILSC-OSA 1Z1-542 Certification ST0-083 000-011 is based on up to date questionnaires that tracks your way towards the right direction. EX336 Exam 010-020 Exam PDF 1Z1-856 Exam and established the distinct image over competing vendors. Employers encourage the certified professionals and award them with esteemed positions as they rely more on certified professionals as 050-697 VCE UN0-101 VCE 1Z1-451 IT Exam 1Z0-858 VCE ST0-199 Study Guide 1Z0-593 Certification 250-924 Certification 9L0-929 IT Exam ICDL-IT 642-052 Dumps 070-777 VCE EDDA10 PDF EEO-411 Study Guide

'