Interactive Coloring

drag iconDrag any color from the left toolbar to an area or text in the page. A blue outline will indicate a droppable element.

drag iconOn mobile, wait a tiny bit until you drag the color drop.

7 Pasi pentru a organiza o nunta, asa cum v-o doriti!

Cu un inel pe deget si cu o dragoste ce pluteste in aer, “ce ramane de facut”?
Apelezi la un organizator pentru nunta, sau preluati singuri “fraiele” pentru organizarea acestui eveniment, teoretic unic in viata?
Am ales sa va prezentam cateva etape importante, care ar trebui luate in considerare pentru o nunta organizata “ca la carte”.
1.Organizare nunta – cu 12 luni inainte
Organizezi o masa festiva, la care se “imprietenesc” cuscrii si stabiliti perioada, cand vreti sa aiba loc nunta. In linii mari, dupa un brainstorming aprofundat, creionati numarul de invitati, pentru a incepe cautarile pentru locatia, ce va va gazdui nunta. Va propuneti nasii si le propuneti si lor, dar nu oricum: cu o vizita la ei, cu un tort, un buchet de flori pentru nasa si poate un cadou pentru cel/cea mica a nasilor, daca e cazul.
Incepeti si ar fi bine sa si finalizati cu o data clara, cand va avea loc nunta. In aceasta perioada, “odiseea” cautarii si gasirii locatiei potrivite pentru nunta, ar trebui sa va fie prioritate. Spun “odisee” pentru ca aceasta va trebui sa indeplineasca mai multe criterii: in primul rand, la locatie sa gasiti partenerii de discutie potriviti, sa se incadreze in bugetul pe care vi l-ati propus, sa fie deschisi cu propuneri si sugestii, sa simtiti ca vor sa va ajute cu tot ce locatia poate oferi.
Cam in aceeasi perioada ar trebui sa alegeti si partea de entertainment (formatie live/dj) ce va va asigura spectacolul la nunta. Pentru a va asigura de performeri live de buna calitate, vor trebui contractati din vreme.
2. Organizare nunta – cu 8 luni inainte
Avand stabilita data pentru nunta, va fi necesar sa alegeti si biserica si sa bifati detaliile de ore, pentru oficierea cununiei religioase.
Cautarea rochiei de mireasa si a costumului de ginere ar trebui sa fie in lista de prioritati, in aceasta perioada. De asemenea, va trebui sa va achizitionati si pantofii, pe care ii veti purta in ziua nuntii, astfel incat probele pentru rochie, mai ales, dar si costum sa le faceti, chiar cu acei pantofi.
O lista de invitati la nunta, din ce in ce mai clara, ar trebui sa se contureze intr-un excel.
Faceti un research de piata, sa vedeti si ce modele de verighete v-ar “face cu ochiul”.
Daca vreti ca nunta sa fie un spectacol, va trebui sa va orientati, tot in acest interval de timp, spre un artist consacrat, o trupa de dansatori, un caricaturist priceput …….si ideile pot continua la infinit.
3. Organizare nunta – cu 4 luni inainte
Comandati deja verighetele, pentru ca furnizorii de profil sa aiba timp suficient sa vi le pregateasca pentru ziua cea mare.
Alegeti serviciile foto – video cele mai potrivite pentru nunta, in functie de preferinte si buget, in functie de capabilitatile si ofertele fotografilor si videografilor.
Stabiliti contacte pentru hair-stylist si make-up, eventual puteti face si cateva probe, in acest sens.
Alegeti floristul cu care veti colabora pentru buchete de mireasa si nasa, lumanari de cununie si design floral pentru restaurant si biserica.
4. Organizare nunta – cu 2-3 luni inainte
In acesta perioada, sigur, trebuie sa aveti finalizata lista invitatilor si astfel le puteti trimite tuturor, invitatiile.
Asigurati-va ca odata cu invitatiile, poate reusiti sa achizitionati, din acelasi loc, in set cu acestea si place cardurile, meniurile si alte elemente de papetarie de care mai aveti nevoie.
Verificati actele, care sunt solicitate, pentru oficierea cununiei civile si asigurati-va ca totul e in ordine, din acest punct de vedere
Puteti stabili si detaliile dulci referitoare la nunta voastra: tortul si candy barul
Ar fi bine, ca in aceasta perioada, sa treceti in revista, tot ce ati contractat pana acum si sa vedeti pe unde ar mai trebui date raspunsuri finale si ce ar mai trebui stabilit(de exemplu – achizitionarea unei limuzine pentru ziua nuntii)
Daca va doriti sa deschideti nunta cu un dans special, asigurati-va ca o scoala de dans, va poate satisface, in detaliu si astfel, deja trebuie sa va luati cateva sedinte, pentru a va asigura ce veti face din dansul de deschidere, un spectacol.
Poate ar trebui sa reflectati si daca le veti oferi invitatilor la nunta, marturii(mici amintiri, cu care acestia sa plece acasa). Daca raspunsul e afirmativ, chiar va fi grea alegerea, pentru ca va trebui sa va decideti din multitudinea de oferte existente, acum, pe piata de profil.
5. Organizare nunta – cu 2 saptamani inainte
Depuneti actele la Oficiul Starii civile si va asigurati ca totul decurge conform planului, din acest punct de vedere.
Discutati ultimele detalii cu furnizorii contractati deja si va asigurati de intelegerea deplina a lucrurilor, de ambele parti.
Degustati meniul, daca, nu cumva ati reusit pana acum si il stabiliti pe cel final, de care, se vor bucura, invitatii, la nunta.
6. Organizare nunta – cu saptamana inainte
Primul rand, in aceasta perioada, sfatul nostru ar fi sa nu intrati in panica!!!!! Respirati mai des si adanc cand va trec fiorii!!!! Presiunea apropierii nuntii si oboseala acumulata pentru organizarea ei, nu trebuie sa va copleseasca!
Trimiteti restaurantului lista finala si confirmata de invitati, impreuna cu asezarea acestora la mese, fara sa va certati cu nimeni din familie, pe aceasta tema.(Cunoscatorii, stiu de ce…….!!!)
Stabiliti detaliile de ora de livrare pt toti furnizorii contractati.
7. Organizare nunta – ziua “zero”
Va sfatuim sa fiti fericiti, sa zambiti (natural, nu fortati de imprejurari), sa nu va stresati de nimeni si nimic si eventual, sa mai “fentati” pupaturile, cu o strangere de mana.
Va fi una din cele mai frumoase, dar si epuizante zile din viata voastra de pana acum.

In concluzie, acestea fiind spuse, pentru organizarea nuntii voastre, pe care, stim….. toti o doresc speciala, veti putea opta pentru una din cele doua variante: fie contractati un organizator de evenimente care sa va preia o parte din stres si cele mai multe din atributiile de organizare pentru nunta, fie va angrenati singuri, in acest “sistem” al alegerii colaboratorilor, pentru a va demonstrarea implicarea suta la suta in organizarea propriei nunti.
Va dorim alegeri inspirate si in deplina cunoastere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

70-417 Our Q&As are written according to the latest actual exam. All the questions and answers are revised by our 300-206 /  640-878 200-125 exam issues, Wireless randomly select from question bank. Each exam is timed, and consists of the same type number of questions youll face in the real exam and doesnt provide you with the answer until you finish CPP /  proof of our reliability. we offer a pass guarantee in the very first attempt of appearing in the exam. In another fundamental knowledge about various technologies such as NS0-157 MB6-702 74-678 210-260 real Understanding Cloud Fundamentals results by making you pass the exam the first time. of its Certified Professional program. The current certification is categorized into five categories: Server, 300-115 pdf the exam. Also, like the actual exam, Use or create notes as you go and re-visit questions 210-065 exam IT aspirants to just go for our actual Exam product.What concerns people the most about exams, 100-105 exam skills and expertise of a candidate using technologies. certificate reflects 400-251 70-533 Experts who are constantly using industry experience to produce precise, and logical. 210-065 pdf JN0-102 materials and textbooks and everything is compiled with respect to the relevance of the 200-125 pdf real hardware or in the NetSim Network Simulator. When combined with the NetSim 11 for and for practice exams. Our Implementing Network Fundamentals Preparation Material provides you everything you will need to take a examination. Details are researched and produced by Certification E20-465 101-400 70-466 200-125 exam save your valuable time. Our test dumps are produced by certified professionals 400-251 exam 200-125 210-065 exam

'