Interactive Coloring

drag iconDrag any color from the left toolbar to an area or text in the page. A blue outline will indicate a droppable element.

drag iconOn mobile, wait a tiny bit until you drag the color drop.

Cum sa organizezi un botez special!

In ziua de azi, botezul presupune mai mult decat crestinarea copilului, petrecerea de dupa Sfanta Taina devenind la fel de importanta si fastuoasa ca o nunta. Pentru un botez splendid, plin de momente unice ce vor deveni amintiri pretioase, este nevoie de multa organizare. Noi am realizat o lista pentru a-ti usura munca de a organiza petrecerea de botez:

  1. Data – Dupa ce ati stabilit cu preotul data botezului, cautati locul perfect pentru petrecerea de botez. Cand alegeti locul, tineti cont de buget, numarul invitatiilor si daca este sau nu nevoie de amenajarea unui loc de joaca pentru copii.
  2. Invitatii de botez Alcatuiti o lista cu toti invitatii: nasi, familie, prieteni si colegi. Cauta invitatii botez cat mai originale si potrivite evenimentului. Daca ai o petrecere cu tematica, asigura-te ca invitatiile sunt in concordanta cu aceasta. De asemenea, mentioneaza in invitatii si ca astepti un raspuns de confirmare a locului, telefonic sau prin mail.
  3. Lumanari botezSunt o parte esentiala a fiecarei ceremonii de botez. Acestea se aprind pentru calauzirea sufletului celui botezat, care, prin botez, devine fiu al luminii lui Hristos.
  4. Trusou botez  Intra in atributiile nasilor de botez si reprezinta darul oferit nou-nascutului la botez, simbolizand bucuria primirii lui pe lume.
  5. Decoratiuni botez – In primul rand cand vine vorba de decoratiuni trebuie sa alegi daca vrei sau nu o tematica. Daca preferi o tematica opteaza pentru una de poveste, extrem de placuta pentru familiile cu copii. Alegerea unor aranjamente de botez este simpla. Opteaza pentru culori pastelate cu mult alb pentru o petrecere eleganta si sofisticata. Pentru o petrecere cu tematica, alege aranjamente de botez in culori vii care te transpun in poveste.
  6. Divertisment – Ofera-le invitatilor tai momente cat mai speciale organizand un eveniment cat mai original. Incorporeaza un candy bar, o fantana de ciocolata, poate chiar si un photo booth. De asemenea, ofera momente speciale precum programul ursitoarelor si activitati pentru copii.

Avand aceste aspecte in vedere, organizarea petrecerii de botez a copilului tau poate deveni mai simpla si, cu siguranta, evenimentul va fi unul special si o amintire frumoasa pentru invitati

 

One thought on “Cum sa organizezi un botez special!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *