Interactive Coloring

drag iconDrag any color from the left toolbar to an area or text in the page. A blue outline will indicate a droppable element.

drag iconOn mobile, wait a tiny bit until you drag the color drop.

POVESTEA CADOURILOR DE CRACIUN – SUNTEM LA FEL DE DURABILE!

                    Fiecare Mos  are propriile preferinte, cand vine vorba de alegerea cadourilor de Craciun(generic vorbind, CADOURI DE CRACIUN, pentru ca acest tip de cadouri se poate oferi, practic, pe tot parcursul lunii decembrie). Pentru unii, Mos Craciun alege sa le aduca haine, pentru altii alege sa le aduca dulciuri, fructe, altora le aduce obiecte de uz personal sau casnic, iar pentru unii, Mosul gaseste de cuviinta ca au fost atat de cuminti incat alege sa le aduca pe toate……!

                     Mai sunt unii(tot din randul celor de mai sus), pentru care, Mos Craciun  alege “sa ne aduca pe noi”, creatiile realizate hand made, de catre echipa AN-CA EVENTS.

                      Nu suntem din plastic! Suntem plamadite din natura si bogatiile ei! Avem frumusetea unui design unic, dar si durabilitate in timp!

                       Materialele folosite sunt cu precadere, plante sau fructe uscate, ceea ce ne asigura rezistenta si pentru sarbatorile viitoare! Daca suntem pastrate intr-un mediu corespunzator, si la anul, si peste doi ani putem fi la fel de frumoase!

                       Lemnul in stare pura, sub forma unor mini buturugi sau felii ne asigura baza si trainicia!

                       Conurile de brad, de diverse specii, precum si globurile ne fac sa ne diferentiem clar de alte tipuri de cadouri si ne dau denumirea de “cadouri de craciun”

                       Florile de lemn, frunzele deshidratate, nucile si celelate plante uscate ne asigura un “outfit special” si ne ajuta la trainicia, cuantificata in ani!

                       Avem si parfum! De acest aspect se ocupa scortisoara, suratele ei – plante uscate si parfumate si feliile de portocala!

                      Pana aici toate bune si frumoase, dar mai avem unele avantaje….si mai si!

                      Uneori putem fi insotite de lumanari si/sau flori naturale, in cadrul unui design! Nimic mai frumos!!! De Craciunul acesta vom arde lumanarea si ne vom bucura de florile, puse la dispozitie de An-Ca Events, anul urmator ni se pot schimba cu usurinta si lumanarea si florile, astfel incat, sa avem acelasi outfit surprinzator pentru privitorii nostri.

                      Suntem CADOURI DE CRACIUN AN-CA EVENTS si aceasta e …pe scurt….povestea noastra!

                      Suntem create cu drag, de maini dibace, “cunoscatoare” de tehnici, suntem diferite si speciale si ne bucuram sa prindem viata in fiecare an si sa fim “alesele” lui Mos Craciun!

Cu drag,

EXQUISITE CHRISTMAS GIFTS

&

AN-CA EVENTS