Interactive Coloring

drag iconDrag any color from the left toolbar to an area or text in the page. A blue outline will indicate a droppable element.

drag iconOn mobile, wait a tiny bit until you drag the color drop.

10 tendinte pentru evenimentele din 2016

Tendintele in organizarea de evenimente din 2016 vin in continuarea celor de anul trecut. Personalizarea, integrarea noilor tehnologiilor, meniurile deosebite si crearea de momente memorabile marcheaza tendintele din acest an. Daca esti pasionat de organizarea de evenimente, in 2016 vei avea parte de experiente diverse si inedite.

  1. Personalizeaza-ti evenimentul. Pentru evenimente cat mai apreciate, un organizator de evenimente are in prezent posibilitatea sa apeleze la mediul online pentru colectarea preferintelor invitatilor. Ei pot confirma online prezenta lor la eveniment fie prin aplicatii dedicate, fie prin social media. Daca folosesti aceste metode, invitatii iti pot raspunde totodata si la intrebari care vizeaza meniul, bauturile sau chiar muzica.
  2. Incurajeaza interactiunile dintre invitati. Un bun organizator de evenimente faciliteaza comunicarea intre invitati in timpul evenimentului, dar si inainte si dupa acesta. Incurajarea interactiunii a devenit mult mai simpla odata cu popularizarea retelelor de socializare, avand aplicatii pentru majoritatea tipurilor de evenimente. De exemplu, invitatii la evenimente corporate sunt incurajati sa se cunoasca inainte de evenimentul in sine, iar organizatorii propun activitati din ce in ce mai interactive in cadrul nuntilor.
  3. Foloseste culori pastelate. Pantone a ales pentru prima data mai mult de o singura culoare vedeta pentru anul in curs: „nuantele roz cuart” si „serenitate”. Ambele sunt culori fine, pastelate, care ofera evenimentelor din acest an o atmosfera eleganta si delicata. Le poti folosi in evenimentul tau la aranjamente florale, accesorii, huse pentru scaune, fete de masa, invitatii, rochii si asa mai departe.
  4. Alege un meniu exotic, cu ingrediente locale. Combinatia de traditional si exotic din acest an va genera o diversitate mare in meniurile nuntilor din acest an. Pentru gustarea rece, poti alege rulada de porc cu smochine, salata de avocado cu creveti, asortimente de branzeturi și rulade din pui, porc sau peste. La felul principal, tendintele se indreapta catre sosuri de vin si clasicele preparate din pui, vita, porc si peste.
  5. Savureaza bauturi aspectuase. Cine poate promova mai bine un eveniment decat invitatii multumiti? Aspectul deosebit al bauturilor ii incurajeaza deseori pe aceastia sa incarce fotografii pe Facebook si Instagram. Bauturile la moda in organizarea de evenimente din acest an sunt noi mocktailuri, cocktailuri inedite, dar si bauturi clasice cu mici personalizari.
  6. Profita de tehnologie. In cazul nuntilor exista o tendinta in favoarea website-urilor dedicate evenimentului, a managementului online a listei de invitati si a accesului online la fotografiile evenimentului. Una din tendintele interesante este folosirea retelelor sociale private si personalizate precum AppMyDay, care poate fi folosita pentru conferinte, nunti, botezuri si petreceri private.
  7. Poti administra evenimentul in timp real. Profesionistii in organizarea de evenimente au la dispozitie unelte din ce in ce mai eficiente. Printre facilitatile oferite se numara managementul listei de invitati, identificarea cu usurinta a potentialilor distribuitori, inspiratie pentru design-ul evenimentului si nu numai.
  8. Adopta masuri de siguranta crescuta. Pentru ca invitatii tai sa se simta bine, o conditie esentiala este asigurarea sigurantei lor. Locatia trebuie aleasa cu atentie, iar in cazul unor urgente, trebuie sa ai un plan bine pus la punct. Cu cat este mai mare un eveniment, cu atat este mai importanta asigurarea unei forme de securitate, cum ar fi parteneriatul cu o firma de profil.
  9. Alege locatii inedite, personalizate si experimentale. Salile conventionale sunt inca extrem de utile, insa exista situatii in care alegerea unei locatii deosebite este punctul de pornire pentru o experienta minunata. Fie ca este vorba de nunta unui cuplu care vrea sa iasa din tipar, fie ca este un eveniment corporate care se vrea marcat de originalitate, organizatorii de evenimente opteaza din ce in ce mai mult pentru alegerea unei locatii interesante si personalizarea acesteia.
  10. Creeaza experiente captivante. Organizarea de evenimente in 2016 va presupune implicarea tuturor simturilor invitatilor si crearea de momente memorabile. Aceste lucruri sunt din ce in ce mai accesibile prin proiectii mari, sonorizari de cea mai buna calitate, jocuri de lumini deosebite, mirosuri apetisante si gusturi inedite.

In 2016, te poti bucura de experiente deosebite in cadrul evenimentelor. Un an care sta sub semnul culorilor pastelate „roz cuart” si „serenitate”, 2016 este anul personalizarii si a solutiilor inedite in organizarea de evenimente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *